معجزه خوراکیها ،گردو

گردو:            
گردو توانایی پائین آوردن سطح کلسترول خون رو داره. از راه تحقیقات مختلفی که در سراسر جهان انجام شده ، فواید گردو روشن شده. مصرف گردو نه فقط واسه کاهش سطح کلستول خون به درد بخور است ، بلکه مصرف گردو باعث کاهش خطر بیماریای قلبی می شه.
         
به دلیل اینکه گردو شامل مقادیر زیادی اسیدای چرب امگا _۳ه ، واسه قلب به درد بخوره. اسیدای چرب امگا _۳ از راه افزایش سطح HDL  و کاهش سطح LDL باعث کاهش سطح تریگلیسریدو کاهش تشکیل پلاکای آترواسکلروتیکی در سرخرگها می شن و فیتواسترولا باعث کاهش سطح کلستول کامل می شن.واقعا گردو در مقایسه با بقیه مغزا شامل مقادیر بیشتر اسیدای چرب امگا _۳ه.
گردو علاوه بر اینکه شامل ترکیباتی است که واسه قلب به درد بخور هستن ، شامل مقادیر مهم ویتامین E ،ویتامین B، فیبر و بقیه عناصر معدنیه. خطر مرگ قلبی یهویی قلب رو کم می کنه.و خطر انسداد سرخرگها رو تا ۷۰% کم می کنه.

ارزش تغذیه ای گردو :
۱_ مکملی واسه تامین کالری :
گردو مانند بقیه مغز هاغنی از کالری است .کالری موجود در گردو کلا به دلیل مقادیر بالای پروتئین و چربی موجود در گردوه.در هر ۱۰۰ گرم گردو در حدود ۶۸ گرم چربی هست ، هرچند گردو شامل مقدار خیلی از کالریه ، اما اسیدای چرب موجود در گردو از پایه اسیدای چرب غیر اشباع هستن که ضرری به سیستم قلبی عروقی بدن نمی رسونن.
                                     

۲_ منبع پروتئنی با کفیت خوب :
پروتئین معمولا از نظر کیفیت و کمیت بسیار مورد توجه قرار میگیره. گردو هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت بسیار روش زوم شده . هر ۱۰۰ گرم گردو شامل ۴/۱۴ گرم پروتئینه که این پروتئین دارای کیفیت خوبیه و به آسونی هم هضم می شه . گردو دارای اسیدای آمینه س که بدن خود قادر به ساختن اون نیس.و هم اینکه شامل اسیدای آمینه ایه که به سختی میشه اونا رو از بقیه غذاهای گیاهی بدست آورد.

۳_ منبع فیبر :
گردو منبع غنی فیبره . در هر ۱۰۰ گرم حدود ۹/۷ گرم فیبر هست.

۴_ بقیه ویتامینا و مواد معدنی :
گردو شامل مواد معدنی و ویتامینای گوناگونه. ویتامینای محلول در چربی مثل : ویتامین A ، ویتامین E و هم اینکه ویتامینای محلول در آب مثل ویتامین C ،B1 ،B12 Tاسید فولیک ، اسید پانتوتنیکو نیاسین در گردو هست . گردو دارای آهن ، روی ، مس ، منیزیم ، و فسفره . در ۱۰۰ گرم گردو ۱۰ میلی گرم سدیم وجود داره . علاوه بر مواد مغذی که ذکر شد ریز مغذیهایی مثل رنگدانها ف ترکیبات فنولیک هم در گردو وجود دارن که براساس اطلاعات موجود ، بعضی ریز مغذیا اثراتی مثل خاصیت آنتی اکسیدانی ، محرک سیستم ایمنی ، ضد سرطان و ضد عفونت دارن.

 

 

جمع آوری : پایگاه اینترنتی تکناز

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *